group2Den teknologiske udvikling, digitaliseringen og robot-revolutionen udfordrer den måde, vi lever og arbejder på i dag, og vi føler allerede, at teknologien overskrider den menneskelige intelligens. Computere og robotter vil i stigende grad udføre de opgaver, som vi mennesker varetager i dag, og i 2030 vil omkring to milliarder
arbejdspladser være forsvundet
på grund af automatisering. De dage, hvor det var fedt at være et analyse-geni eller have en MBA titel på CV’et er væk. Rationelle og data-intensive beslutninger bliver meget hurtigere og mere korrekt truffet af vores elektroniske hjælpere og i dag kan kassedamen i supermarkedet også tage en MBA eller et Ivey league kursus online.

Det er meget anderledes visionære, empatiske og risiko kapaciteter, som vil være tumblr_m5xlyplHJi1qikgdeo1_r1_1280vigtige i fremtiden. Så hvordan kan du bruge fremtiden, trends og transformationer, som dit kompas for at sikre, at du og din organisation vil være fremtidens vindere?

Hvordan kan du forudsige, hvilke færdigheder, der vil være game-changere for dig? Fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen vil vise, hvordan Future Navigator hjælper sine kunder med at gøre præcis det: Hvordan får de voksne forretningsmænd i jakkesæt til at græde? Irriterer midaldrende kontorarbejdere og begejstrer unge iværksættere?

Vær forberedt på at se ind i en fremtid, hvor du og din organisation har skabt de mest epokegørende strategier, de mest forbløffende produkter og de mest lysende versioner af jer selv.

Fremtiden kommer snart – så hvordan kan du forudsige, hvilke færdigheder du har brug for at investere i dag for at være vinder i morgen?

Send en forespørgsel på et foredrag her >>
(ingen spørgsmål eller forespørgsler er for dumme).

Comments

comments