Louise Fredbo-Nielsen er inspirerende, provokerende og yderst medtagende på en scene. Louise har et naturtalent for at “være på”, tale i øjenhøjde, skabe en god energi og en imødekommende stemning. Det er derfor ikke så mærkeligt, at Louise har taget turen fra amatør til professionel på rekordtid og er i dag en eftertragtet foredragsholder både i Danmark og i udlandet.

Udover at holde en frygtelig masse foredrag, faciliterer Louise workshops, processer og underviser i fremtidsforskning. Louise er fantastisk dygtig til at få sine deltagere til ikke bare at forholde sig til fremtiden, men komme helt ind i den og skabe billedlige visioner såvel som håndgribelige initiativer. Det er derfor ikke at tage munden for fuld, når vi siger at, Louise muligvis er verdens bedste zoooner, der vil elske at lære dig at bruge trends, game-changere og transformationer til at skabe din/ din virksomheds fede, fede fremtid.

Louise er desuden innovationsnørd – en egenskab som hun har vundet flere priser for under sin studietid, hvor hendes opgaver om innovationspolitik har givet flere kloge professorer baghjul og udmøntet sig i flere PhD tilbud. Men Louise vil hellere have fingrene dybt i mulden og udlever sin iværksætter-trang som direktør og partner i ART DISTRICT. Louises innovation- og iværksætter-hjerte banker især for de yngre generationer, som hun ønsker at inspirere og støtte med al det bedste, hun har lært og give dem værktøjerne til selv at skabe fremtiden. I Louises optik er alt muligt for dem, som tør handle på sin drøm og har viljen til at gøre en ekstra indsats.

Louise har en kandidatgrad i International Business & Politics (fra Copenhagen Business School, Sciences Po Paris og Guanghua School of Management Beijing).